HoS Sprayer Solutions

Veldspuiten

Voor veldspuiten bent u bij HoS Solutions op de juiste plek! Als organisatie die zich richt op spuittechnieken, voelen wij ons verantwoordelijk voor het creëren van oplossingen voor toekomstige spuittechnieken. Daarnaast beschikken we over veel ervaring met veldspuiten.

Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op! Wij helpen u graag.

Machines

Spuittechniek

Oplossingen

Maak uw selectie uit bovenstaande diensten

Van drift- en giftreductie, teelt specifieke oplossingen, gebruikscomfort tot aan constructie & assemblage.

Ervaar de voordelen

Onze sterke punten

  • Onze missie is het creëren van oplossingen in samenwerking met onze klanten.

  • Wij creëren machines die milieuvriendelijk gewasbeschermingsmiddelen toedienen.

  • Wij zijn altijd beschikbaar voor elke behoefte, waardoor downtime wordt geminimaliseerd.

Veldspuiten
Specialist in spuittechniek

Veldspuiten | Het aanbod van HoS Solutions

Bij ons kunt u terecht voor veldspuiten van de merken Kverneland en Mazzotti. Wij kunnen deze spuiten samenstellen naar de wensen van iedere klant. Zo kunnen wij veldspuiten leveren met of zonder luchtondersteuning, 2 of 4 wiel besturing, met – of zonder spoor breedte verstelling en op elke gewenste breedte tot 45 meter. Ook kunt u kiezen hoeveel tankinhoud er nodig is. Dit varieert van 1500 tot 5500 liter.

Bij HoS Solutions werken wij service gericht aan een oplossing, we kijken altijd naar de geschikte mogelijkheden voor uw. Tevens kunnen we onderhoud en reparatiewerkzaamheden uitvoeren. Onze ervaren monteurs helpen u graag door heel Nederland.

Over HoS Solutions

HoS Solutions heeft als missie het creëren van oplossingen in samenwerking met onze klanten. Wij kijken samen met u naar wat er nodig is en gaan aan de slag! Zo maken wij machines die milieuvriendelijke gewasbeschermingsmiddelen toedienen. We zijn tevens beschikbaar voor elke behoefte, waardoor downtime kan worden geminimaliseerd. In 1994 hebben wij in samenwerking met Wageningen Universiteit de overkapte beddenspuit ontwikkeld. Dit heeft ertoe geleden dat er in 1995 een gestelde reducering van 90% drift werd gerealiseerd.

Specialist in spuittechniek

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in de veldspuiten van HoS Solutions? Of wilt u graag meer informatie ontvangen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kunt u doen via het contactformulier. Een van onze medewerkers zal u dan zo snel mogelijk helpen bij hetgeen wat u nodig heeft.