HoS Sprayer Solutions

Veldspuit tweedehands

Heeft u een veldspuit tweedehands nodig? Wij bij HoS Solutions helpen u graag! Als specialist in spuittechniek hebben wij jarenlange ervaring in de branche spuittechnieken. Bij ons kunt u terecht voor merken zoals Kverneland en MazzottiZo. Hiervan hebben wij uiteraard ook tweedehands veldspuiten beschikbaar. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Neem dan contact met ons op zodat wij u kunnen vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Machines

Spuittechniek

Oplossingen

Maak uw selectie uit bovenstaande diensten

Van drift- en giftreductie, teelt specifieke oplossingen, gebruikscomfort tot aan constructie & assemblage.

Ervaar de voordelen

Onze sterke punten

  • Onze missie is het creëren van oplossingen in samenwerking met onze klanten.

  • Wij creëren machines die milieuvriendelijk gewasbeschermingsmiddelen toedienen.

  • Wij zijn altijd beschikbaar voor elke behoefte, waardoor downtime wordt geminimaliseerd.

Veldspuit tweedehands
Specialist in spuittechniek

Veldspuit tweedehands bij HoS Solutions

In ons aanbod van veldspuiten hebben we niet alleen nieuwe maar ook tweedehands veldspuiten. Hierbij bieden wij ook onze goede service. Samen met Wout Hogervorst hebben wij een werkplaats waar we alle mogelijke service, onderhoud en reparatiewerkzaamheden uitvoeren. Zo zorgen we altijd dat uw veldspuit up en running is! Informeer naar de mogelijkheden bij een van onze collega’s.

Over HoS Solutions

Bij ons kunt u terecht wanneer u een oplossing op maat nodig heeft. Het is ook niet voor niets dat onze missie en visie bestaat uit: het creëren van oplossingen in samenwerking met onze klanten. Als organisatie creëren wij machines die milieuvriendelijke gewasbeschermingsmiddelen toedienen. Zo staat de maataanpak bij ons centraal en helpen wij u bij het realiseren van de geschikte machines.

Onze oplossingen bestaan uit Drift- & gifreductie (Onze spuitbomen zijn 97,5% driftreducerend), teelt specifieke oplossingen, Constructie & assemblage. Zo kunnen we dankzij onze 42 jaar geschiedenis en ervaring blijven groeien. We bieden u graag pre-sales consulting en begeleiden u bij uw aankoop en de analyses.

Specialist in spuittechniek

Neem contact op!

Heeft u vragen over veldspuit tweedehands? Of kunnen wij u helpen bij andere zaken. Aarzel dan niet contact op te nemen. Wij helpen u graag met al uw vragen. U kunt contact opnemen via het contactformulier of door te bellen met 0252-434222. Ook geven we u vrijblijvend advies. Graag tot ziens!