HoS Sprayer Solutions

Veldspuit te koop

Wij hebben de veldspuit te koop waarnaar u op zoek bent! Hos Solutions levert oplossingen voor de toekomstige spuittechniek. Zo dragen we bij aan het verminderen van middelen wat veiliger én beter is voor mens, dier en milieu. Mede dankzij de ervaring die wij in 42 jaar hebben opgedaan kunnen we u voorzien van de juiste pre-sales consulting, het analyseren van uw eisen en u begeleiden bij uw aankoop.

Waarbij kunnen wij u helpen? Neem contact met ons op!

Machines

Spuittechniek

Oplossingen

Maak uw selectie uit bovenstaande diensten

Van drift- en giftreductie, teelt specifieke oplossingen, gebruikscomfort tot aan constructie & assemblage.

Ervaar de voordelen

Onze sterke punten

  • Onze missie is het creëren van oplossingen in samenwerking met onze klanten.

  • Wij creëren machines die milieuvriendelijk gewasbeschermingsmiddelen toedienen.

  • Wij zijn altijd beschikbaar voor elke behoefte, waardoor downtime wordt geminimaliseerd.

Veldspuit te koop
Specialist in spuittechniek

Veldspuit te koop | HoS Solutions is uw partner!

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het kopen van een veldspuit! Zo hebben we mooie spuitmachines van het merk Kverneland en Mazzotti. Heeft u al gehoord van onze Mazzotti zelfrijdende spuitmachine? Deze kan geheel naar uw wens worden samengesteld. U kunt kiezen voor luchtondersteuning, 2 of 4 wiel besturing, met – of zonder spoorbreedte verstelling en op elke gewenste breedte tot 45 meter. Daarnaast kunt u ook nog uw keuze aangeven wat betreft de tankinhoud, vanaf 1500 liter tot 5500 liter.  Bekijk alle machines.

Wat doen we?

Bij HoS Solutions bedenken we oplossingen, van drift- en giftreductie, teelt specifieke oplossingen, gebruikscomfort tot aan constructie & assemblage. Wij bedenken oplossingen op maat! In samenwerking met Wageningen Universiteit ontwikkelen we de oplossingen die u goed kunt gebruiken. Zo hebben we ook spuitbomen die 97,5% driftreducerend zijn.

Ons doel is het creëren van oplossingen voor toekomstbestendige spuittechniek. Dit doen we graag in samenwerking met onze klanten, we creëren de machines die u nodig heeft om milieuvriendelijk gewasbeschermingsmiddelen toedienen. Daarbij zijn we beschikbaar voor elke behoefte, waardoor we downtime kunnen minimaliseren.

Specialist in spuittechniek

Neem contact op!

Bent u geïnteresseerd in een veldspuit te koop van HoS Solutions? Of wilt u een afspraak inplannen? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Graag helpen wij met de keuze voor de juiste spuitboom. Ook voor andere vragen of diensten kunt u contact opnemen. Graag tot snel!