HoS Sprayer Solutions

Spuitmachine te koop

Bent u op zoek naar een betrouwbaar (en ervaren) bedrijf met een spuitmachine te koop? Wij, van HoS Solutions, staan graag voor u klaar! Wij creëren op-maat-gemaakte oplossingen door nauw samen te werken met onze klanten. Met inmiddels al meer dan 40 jaar ervaring in de spuittechniek zoeken wij nog altijd de beste oplossingen voor de toekomst. Hierbij proberen wij zo min mogelijk gebruik te maken van (chemische) middelen en focussen we ons op het beschermen van de omgeving.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Wacht niet en vraag dan gratis (en natuurlijk vrijblijvend) een offerte bij ons aan. Onze medewerkers kijken vervolgens graag op maat met u mee en kunnen met een passend prijsvoorstel komen.

Machines

Spuittechniek

Oplossingen

Maak uw selectie uit bovenstaande diensten

Van drift- en giftreductie, teelt specifieke oplossingen, gebruikscomfort tot aan constructie & assemblage.

Ervaar de voordelen

Onze sterke punten

  • Onze missie is het creëren van oplossingen in samenwerking met onze klanten.

  • Wij creëren machines die milieuvriendelijk gewasbeschermingsmiddelen toedienen.

  • Wij zijn altijd beschikbaar voor elke behoefte, waardoor downtime wordt geminimaliseerd.

Spuitmachine te koop
Specialist in spuittechniek

Spuitmachine te koop? HoS Solutions helpt u verder!

Als specialist in de spuittechniek met luchtondersteuning is productontwikkeling ons niet vreemd. Wij weten als geen ander dat er binnen de gewasbescherming constant technische ontwikkelingen plaatsvinden. Daarom proberen wij dit praktisch vorm te geven in specifieke oplossingen, die ook bewezen effect hebben en doeltreffend zullen zijn.

Daarnaast beperken we onze machines niet slechts tot de spuittechniek; wij bouwen bijvoorbeeld ook hefframes aan zelfrijders, die voorop of achterop gemonteerd zullen worden t.b.v. mechanische onkruidbestrijding. Ook teeltspecifieke technieken (zoals rijenspuiten) hebben wij in ons programma. Bovendien kunt u ook bij ons terecht voor andere praktische oplossingen, zoals bijvoorbeeld middelenrekken, aanzuigarmen of een kopakkerboom.

Specialist in spuittechniek

Kom in contact!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een spuitmachine te koop óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Twijfel dan niet om, in beide gevallen, gerust even contact met een van onze specialisten op te nemen voor meer informatie. Zij staan graag voor u klaar en kunnen u snel verder helpen in uw zoektocht!