HoS Sprayer Solutions

Spuitmachine kopen

Een spuitmachine kopen bij HoS Solutions? Dan kunt u er zeker van zijn dat u een spuitmachine koopt waarbij er rekening wordt gehouden met de nieuwste ontwikkeling. Onze organisatie levert namelijk oplossingen voor de toekomstige spuittechniek. Zo is onze missie ook het creëren van oplossingen in samenwerking met onze klanten. Dit doen we door machines te maken die milieuvriendelijke gewasbeschermingsmiddelen toedienen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op!

Machines

Spuittechniek

Oplossingen

Maak uw selectie uit bovenstaande diensten

Van drift- en giftreductie, teelt specifieke oplossingen, gebruikscomfort tot aan constructie & assemblage.

Ervaar de voordelen

Onze sterke punten

  • Onze missie is het creëren van oplossingen in samenwerking met onze klanten.

  • Wij creëren machines die milieuvriendelijk gewasbeschermingsmiddelen toedienen.

  • Wij zijn altijd beschikbaar voor elke behoefte, waardoor downtime wordt geminimaliseerd.

Spuitmachine kopen
Specialist in spuittechniek

Spuitmachine kopen bij HoS Solutions

HoS Solutions heeft lange en deskundige ervaring in de spuittechniek. Voor een lange tijd weten we al dat er binnen de gewasbescherming constant technische ontwikkelingen plaatsvinden. Deze proberen wij praktisch vorm te geven in oplossingen die een bewezen effect hebben én doeltreffend zijn. Zo kunt u bij ons spuitmachines kopen van de merken Kverneland en Mazzotti. Hierbij kunt u aangeven hoe deze spuiten moeten worden samengesteld. U kunt kiezen voor een machine met of zonder luchtondersteuning, 2- of 4 wiel besturing, met – of zonder spoorbreedte verstelling en op elke gewenste breedte tot 45 meter. Daarnaast is ook de tankinhoud zelf te bepalen van 1500 t/m 5500 liter. Bekijk hier alle machines.

Over HoS Solutions

HoS Solutions is geen productiebedrijf. Wij creëren namelijk voor iedere machine een aparte aanpak waarbij deze voldoet aan de wensen van onze klanten. Immers is geen enkele klant hetzelfde! Echt maatwerk is daarom belangrijk. Een aantal voorbeelden van machines die we bouwen voor proefbedrijven variëren van middeleninjectie, meerde tanks en schoonwatersystemen. De mogelijkheden zijn oneindig. Hierin beperken we ons niet alleen tot spuittechniek maar bouwen we ook hefframes aan zelfrijders voor of achterop gemonteerd t.b.v. mechanische onkruidbestrijding. Hierbij is het pas goed, als we er zelf tevreden over zijn!

Specialist in spuittechniek

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie ontvangen over een spuitmachine kopen? Of heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier! Onze medewerkers zullen hun uiterste best doen om u hierbij te helpen. Graag tot snel!