HoS Sprayer Solutions

Spuitlicentie cursus

Bent u op zoek naar een ervaren organisatie in de spuittechniek voor een spuitlicentie cursus? Dan bent u bij HoS Solutions zeker aan het juiste adres! Als specialist in de spuittechniek voelen wij onszelf verantwoordelijk in het creëren van oplossingen voor toekomstbestendige spuittechniek. Hierbij ligt onze focus op een lager gebruik van (chemische) middelen. Niet alleen omdat dit noodzakelijk is voor het beschermen van onze omgeving, maar ook omdat dit vaak aansluit bij de duurzame wens van onze klanten.

Wilt u meer informatie over onze organisatie en/of werkwijze? Twijfel dan niet om even contact met ons op te nemen via het contactformulier op onze website. Onze medewerkers vertellen u graag meer.

Machines

Spuittechniek

Oplossingen

Maak uw selectie uit bovenstaande diensten

Van drift- en giftreductie, teelt specifieke oplossingen, gebruikscomfort tot aan constructie & assemblage.

Ervaar de voordelen

Onze sterke punten

  • Onze missie is het creëren van oplossingen in samenwerking met onze klanten.

  • Wij creëren machines die milieuvriendelijk gewasbeschermingsmiddelen toedienen.

  • Wij zijn altijd beschikbaar voor elke behoefte, waardoor downtime wordt geminimaliseerd.

Spuitlicentie cursus
Specialist in spuittechniek

Spuitlicentie cursus volgen? Wij kunnen het regelen!

Iedereen die beroepsmatig met gewasbeschermingsmiddelen werkt is ook verplicht om hiervoor een spuitlicentie te behalen. Wij hebben daarom, in samenwerking met Hogervorst, een cursus hiervoor opgezet, waarbij u snel meer kunt leren over het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen. Natuurlijk wordt er aan het einde van de cursus ook een spuitlicentie toegekend, zodat u in de toekomst beroepsmatig hiermee aan de slag kunt gaan.

Er zijn twee verschillende licenties die u kunt behalen. De spuitlicentie uitvoeren (licentie 1) is bedoeld voor diegene die beroepsmatig bestrijdingswerkzaamheden uitvoert of laat uitvoeren door derden op eigen terrein. U dient ook in het bezit te zijn van deze licentie wanneer u bestrijdingsmiddelen in huis of in opslag heeft. De spuitlicentie bedrijfsvoeren (licentie 2) is bedoeld voor beheerders of eigenaren van organisaties die bestrijdingsmiddelen in bezit hebben en in opdracht van derden bestrijdingen (laat) uitvoeren. Daarnaast dienen (verkoop)adviseurs ook minimaal in het bezit te zijn van deze licentie (om kennis van het vak aan te kunnen tonen).

Specialist in spuittechniek

Meer informatie?

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze spuitlicentie cursus óf kunnen wij u ergens anders mee van dienst zijn? Neem dan gerust even contact met ons op voor meer informatie. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en kunnen u snel verder helpen!