HoS Sprayer Solutions

Spuitkeuring

Bent u op zoek naar een organisatie waarbij u terecht kunt voor een spuitkeuring? Dan bent u bij HoS Solutions op de juiste plek. Vanuit ons kunt u terecht voor spuitkeuringsdagen die worden geregeld via Wout Hogervorst. Deze SKL keuring is goed voor de veiligheid en levensduur van uw spuitinstallaties. Heeft u nog vragen over onze spuitkeuringsdagen? Of wilt u iets anders weten neem dan contact met ons op.

Bekijk hier de SKL keuring op via Wout Hogervorst.

Machines

Spuittechniek

Oplossingen

Maak uw selectie uit bovenstaande diensten

Van drift- en giftreductie, teelt specifieke oplossingen, gebruikscomfort tot aan constructie & assemblage.

Ervaar de voordelen

Onze sterke punten

  • Onze missie is het creëren van oplossingen in samenwerking met onze klanten.

  • Wij creëren machines die milieuvriendelijk gewasbeschermingsmiddelen toedienen.

  • Wij zijn altijd beschikbaar voor elke behoefte, waardoor downtime wordt geminimaliseerd.

Spuitkeuring
Specialist in spuittechniek

Wat doen wij tijdens een spuitkeuring?

Tijdens de spuitkeuringsdagen wordt er door onze keurmeester niet alleen gecontroleerd of de spuit- en nevel machines/installaties naar behoren werken, maar ook of dat ze veilig zijn en aan de milieueisen voldoen. Wanneer dit niet het geval is, kan dit vervelende gevolgen hebben. Dit heeft niet alleen nare gevolgen voor de teelt, maar ook voor uw apparatuur, de veiligheid en het milieu. De keuring zal de levensduur van uw apparaten vergroten en het aantal storingen kleiner doen maken.

De wet- en regelgeving rondom spuitkeuringen is in december 2016 gewijzigd. Dit betekent dat alle keur plichtige spuitapparatuur met een bouwjaar na 2013, binnen 3 jaar na aanschaf voor de eerste keer gekeurd te zijn. Kijk hier voor de specifieke keuringsfrequentie.

Over HoS Solutions

HoS Solutions is opgericht om oplossingen voor de toekomstbestendige spuittechniek te creëren. Ons team bestaat uit 30 gepassioneerde mensen en staat iedere dag voor u klaar om toekomstige uitdagingen op te lossen. Al in 1994 hebben we in samenwerking met de Universiteit van Wageningen de overkapte beddenspuit ontwikkeld waardoor 90% reducering van drift in 1995 kon worden gerealiseerd.

Specialist in spuittechniek

Heeft u vragen?

Wilt u meer informatie ontvangen over de spuitkeuring? Of heeft u andere vragen waar u graag antwoord op wilt hebben? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt dit doen via ons contactformulier. Wilt u liever telefonisch contact opnemen? Dat kan ook via 0252-434222.

Graag tot ziens bij HoS Solutions!