HoS Sprayer Solutions

Spuitboom

Heeft u een spuitboom nodig? Zoek dan niet verder want bij HoS Solutions hebben we een spuitboom voor de professionele landbouw. Als bedrijf dat oplossingen levert voor de toekomstige spuittechniek richten wij ons op drift- en giftreductie, teelt specifieke oplossingen, gebruikscomfort en constructie & assemblage. Bij ons kunt u terecht voor spuitomen van het merk Kverneland en Mazzotti.

Neem gerust een kijkje op onze website en aarzel niet om bij vragen contact op te nemen!

Machines

Spuittechniek

Oplossingen

Maak uw selectie uit bovenstaande diensten

Van drift- en giftreductie, teelt specifieke oplossingen, gebruikscomfort tot aan constructie & assemblage.

Ervaar de voordelen

Onze sterke punten

  • Onze missie is het creëren van oplossingen in samenwerking met onze klanten.

  • Wij creëren machines die milieuvriendelijk gewasbeschermingsmiddelen toedienen.

  • Wij zijn altijd beschikbaar voor elke behoefte, waardoor downtime wordt geminimaliseerd.

Spuitboom
Specialist in spuittechniek

Spuitboom HoS Solutions

Bij HoS Solutions hebben we spuitbomen die 7,5% driftreducerend zijn. Dit is aangetoond door de Wageningen Universiteit. Daarnaast zorgen onze spuitbomen voor een volledig mogelijke bedekking met spuitvloeistof op de bedoelde gewasdelen. Het is ook niet voor niets dat een maximale werking van het sproeimiddel bereikt wordt door een maximale opening.

Binnen ons aanbod hebben we een zelfrijdende spuitmachine van het merk Mazzotti. Deze kan samen worden gesteld naar wens van de klant. Zo kunt u er zelf voor kiezen om er een met of zonder luchtondersteuning te nemen, 2 of 4 wiel besturing, met – of zonder spoorbreedte verstelling en op elke gewenste breedte tot 45 meter. Ook is de tankinhoud per spuitboom verschillend, deze varieert van 1500 liter tot 5500 liter.

U kunt ons aanbod aan spuitbomen hier bekijken.

Over HoS Solutions

Wij voelen ons verantwoordelijk voor het bedenken en creëren van oplossingen die de toekomstige spuittechnieken zullen verbeteren. Hierin willen we graag minder middelen gebruiken om zo onze omgeving te beschermen. Wij werken dan ook altijd nauwkeurig samen met onze klanten om een machine op maat te realiseren en staan elke dag klaar om toekomstige uitdagingen op te lossen. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Specialist in spuittechniek

Neem contact op!

Heeft u vragen over een spuitboom? Of wilt u iets anders weten? Neem dan contact met ons op! Onze medewerker helpen u graag en adviseren u welke spuitboom voor u het meest geschikt zal zijn. Er is altijd een oplossing die bij u past.