HoS Sprayer Solutions

Spuitboom te koop

Zoekt u naar een betrouwbare en ervaren organisatie met een spuitboom te koop? Wij, van HoS Solutions, staan graag voor u klaar! Uit onderzoek van de Wageningen Universiteit is gebleken dat onze spuitbomen voor 97,5 procent drift reducerend zijn. Daarnaast zorgen deze machines ook voor een zo volledig mogelijke bedekking met spuitvloeistof op de bedoelde gewasdelen. Om een maximale werking van het sproeimiddel te bereiken is een maximale opening en doordringing van het gewas vereist.

Wilt u meer informatie over onze organisatie en/of werkwijze? Twijfel dan niet om even contact met ons op te nemen via het contactformulier op onze website. Onze medewerkers vertellen u graag meer.

Machines

Spuittechniek

Oplossingen

Maak uw selectie uit bovenstaande diensten

Van drift- en giftreductie, teelt specifieke oplossingen, gebruikscomfort tot aan constructie & assemblage.

Ervaar de voordelen

Onze sterke punten

  • Onze missie is het creëren van oplossingen in samenwerking met onze klanten.

  • Wij creëren machines die milieuvriendelijk gewasbeschermingsmiddelen toedienen.

  • Wij zijn altijd beschikbaar voor elke behoefte, waardoor downtime wordt geminimaliseerd.

Spuitboom te koop
Specialist in spuittechniek

Spuitboom te koop? Wij bieden u een ruim assortiment!

Met onze jarenlange ervaring in de spuittechniek kunnen wij u als niemand anders helpen. Bij ons kunt u terecht voor spuitbomen van toonaangevende merken, zoals bijvoorbeeld Kverneland en Mazzotti. HoS Solutions helpt u altijd met het vinden van hetgeen dat u nodig heeft en zorgt voor een passend advies op maat.

Naast de aanschaf van een spuitboom kunnen wij u ook verder helpen met het bijbehorende stukje service en onderhoud. Wij beschikken (samen met Hogervorst) over een werkplaats, waar wij alle mogelijke service-, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden voor onze klanten uit kunnen voeren. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw spuitboom van hoge kwaliteit blijft.

Specialist in spuittechniek

Benieuwd geworden?

Kunnen wij al iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een spuitboom te koop en wilt u meer inzicht krijgen in het financiële plaatje? Wacht niet en vraag dan gerust even een offerte via onze website aan! Deze optie is natuurlijk gratis en geheel vrijblijvend. Een van onze medewerkers zal vervolgens op maat met u meekijken naar de verschillende mogelijkheden.