HoS Sprayer Solutions

Spuitboom kopen

Wilt u een kwalitatieve (en milieuvriendelijke) spuitboom kopen? Dan bent u bij HoS Solutions helemaal aan het juiste adres! Op basis van onze jarenlange ervaring in de spuittechnieken kunnen wij onze klanten verder helpen met allerlei vraagstukken binnen deze branche. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor spuitbomen van toonaangevende merken zoals Kverneland en MazzottiZo. Wij begrijpen dat elke klant anders is en daarom hebben wij zowel nieuwe als gebruikte veldspuiten in ons assortiment.

Kunnen wij al iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een spuitboom kopen? Wacht niet en vraag dan direct (en natuurlijk ook vrijblijvend) een offerte bij ons aan. Wij zullen vervolgens spoedig met een passend prijsvoorstel komen.

Machines

Spuittechniek

Oplossingen

Maak uw selectie uit bovenstaande diensten

Van drift- en giftreductie, teelt specifieke oplossingen, gebruikscomfort tot aan constructie & assemblage.

Ervaar de voordelen

Onze sterke punten

  • Onze missie is het creëren van oplossingen in samenwerking met onze klanten.

  • Wij creëren machines die milieuvriendelijk gewasbeschermingsmiddelen toedienen.

  • Wij zijn altijd beschikbaar voor elke behoefte, waardoor downtime wordt geminimaliseerd.

Spuitboom kopen
Specialist in spuittechniek

Spuitboom kopen? HoS Solutions is uw partner!

Naast onze hulp bij de aankoop van een spuitboom (of andere machine) zetten wij graag nog een extra stapje. HoS Solutions helpt haar klanten daarom ook verder met service- en onderhoudswerkzaamheden van (spuit)machines. Wij beschikken (samen met Hogervorst) over een werkplaats, waar wij alle mogelijke service-, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden voor onze klanten uit kunnen voeren. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw spuitboom van hoge kwaliteit zal blijven.

Iedereen die beroepsmatig met gewasbeschermingsmiddelen werkt is ook verplicht om hiervoor een spuitlicentie te behalen. Wij hebben daarom, in samenwerking met Hogervorst, een cursus hiervoor opgezet, waarbij u snel meer kunt leren over het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen. Natuurlijk wordt er aan het einde van de cursus ook een spuitlicentie toegekend, zodat u in de toekomst beroepsmatig hiermee aan de slag kunt gaan.

Specialist in spuittechniek

Kom in contact!

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen in uw zoektocht naar een spuitboom kopen óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Neem dan, in beide gevallen, gerust even contact met ons op voor meer informatie. Tot ziens bij HoS Solutions!