HoS Sprayer Solutions

Gewasbescherming

Bent u op zoek naar een organisatie die maatregelen neemt op het gebied van gewasbescherming? Dan bent u bij HoS Solutions op de juiste plek. Wij voelen ons als specialist in spuittechniek verantwoordelijk in het creëren van oplossingen voor toekomstbestendige spuittechniek. Onze missie is dan ook het creëren van oplossingen in samenwerking met onze klanten. Dit doen wij machines te ontwerpen die die milieuvriendelijk gewasbeschermingsmiddelen toedienen.

Wilt u meer weten over onze oplossingen met betrekking tot gewasbescherming? Neem dan contact op via ons contactformulier.

Machines

Spuittechniek

Oplossingen

Maak uw selectie uit bovenstaande diensten

Van drift- en giftreductie, teelt specifieke oplossingen, gebruikscomfort tot aan constructie & assemblage.

Ervaar de voordelen

Onze sterke punten

  • Onze missie is het creëren van oplossingen in samenwerking met onze klanten.

  • Wij creëren machines die milieuvriendelijk gewasbeschermingsmiddelen toedienen.

  • Wij zijn altijd beschikbaar voor elke behoefte, waardoor downtime wordt geminimaliseerd.

Gewasbescherming
Specialist in spuittechniek

De specialist in spuittechniek

Binnen de gewasbescherming vinden er constant technische ontwikkelingen plaats, wij proberen deze ontwikkelingen praktisch vorm te geven door middel van doeltreffende oplossingen die ook nog eens effectief zijn. Wij willen dan ook het gebruik van middelen verminderen omdat dit noodzakelijk is voor het beschermen van onze omgeving. Bovendien vragen onze klanten hier veelvuldig naar. Zo zijn onze spuitbomen zijn 97,5% driftreducerend, wat aangetoond is door Wageningen Universiteit.

HoS Solutions heeft verschillende zelfrijdende spuitmachines in het assortiment. Hierdoor kunt u zelf ontdekken welke machine het beste bij uw werkzaamheden aansluiten. Mocht u hierover nog vragen hebben, dan kunnen deze uiteraard altijd besteld worden.

Spuitlicentie cursus

Wanneer u voor uw beroep met gewasbeschermingsmiddelen moet werken, is het verplicht om deel te nemen aan een cursus spuitlicentie. Bij HoS Solutions kunt u terecht om de licentie te behalen. Er zijn twee verschillende licenties beschikbaar. Hier vindt u meer informatie over wat beide licenties inhouden en welke voor u van toepassing is. Wacht niet te lang en meld u snel aan voor de spuitlicentie cursus!

Over HoS Solutions

HoS Solutions is de specialist in spuittechniek. Wij hebben altijd wel een oplossing die bij u past. Naast spuittechniek beschikken wij ook over verschillende machines. Bij ons kunt u terecht voor echt maatwerk, want immers geen enkele klant is hetzelfde! Zo bouwen we machines voor proefbedrijven. We kunnen bovendien ook hefframes bouwen aan zelfrijders die voor of achterop gemonteerd kunnen worden, die geschikt zijn voor mechanische onkruidbestrijding. Ga met ons in gesprek en ontdek wat er allemaal mogelijk is.

Specialist in spuittechniek

Neem contact met ons op!

Voor meer informatie naar onze oplossingen met betrekking tot gewasbescherming kunt u altijd contact opnemen. Ook kunt u andere vragen stellen. Onze medewerkers zullen uw vragen zo spoedig mogelijk beantwoorden. Ook kunt u telefonisch contact op nemen via 0252-434222.

Graag tot ziens bij HoS Solutions!