HoS Sprayer Solutions

Getrokken veldspuit

Op zoek naar een getrokken veldspuit? HoS Solutions heeft de geschikte veldspuiten voor u! Onze organisatie levert oplossingen voor de toekomstige spuittechniek. Het is dan ook ons doel om ervoor te zorgen dat machines minder middelen nodig hebben voor het bespuiten van de gewassen. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor mens en dier. Wij hebben in 42 jaar enorm veel ervaring opgedaan. Dankzij onze constante investeringen in ons personeel en technologische upgrades kunnen wij u uitstekend helpen bij uw aankoop.

Meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op!

Machines

Spuittechniek

Oplossingen

Maak uw selectie uit bovenstaande diensten

Van drift- en giftreductie, teelt specifieke oplossingen, gebruikscomfort tot aan constructie & assemblage.

Ervaar de voordelen

Onze sterke punten

  • Onze missie is het creëren van oplossingen in samenwerking met onze klanten.

  • Wij creëren machines die milieuvriendelijk gewasbeschermingsmiddelen toedienen.

  • Wij zijn altijd beschikbaar voor elke behoefte, waardoor downtime wordt geminimaliseerd.

Getrokken veldspuit
Specialist in spuittechniek

Getrokken Veldspuit te koop bij HoS Solutions

Wij hebben verschillende soorten veldspuiten te koop in ons assortiment, zodat u er altijd een heeft die aan uw wensen voldoet. We hebben bijvoorbeeld veldspuiten van het merk Kverneland en Mazzotti.  Niet alleen hebben we nieuwe veldspuiten, maar ook beschikken we over tweedehands veldspuiten. Bekijk alle machines. Zo is er altijd iets voor uw budget binnen ons assortiment. Tegelijkertijd bij uw aanschaf kunt u onze service ervaren. In onze eigen werkplaats voeren we dan ook het nodige onderhoud en mogelijke reparatiewerkzaamheden uit. Deze dienst is tevens beschikbaar op locatie.

Over HoS Solutions

Onze organisatie voelt zich verantwoordelijk om oplossingen voor de toekomstbestendige spuittechniek te realiseren. Dit is belangrijk om gewassen te beschermen in onze omgeving. Wij zijn pionier in het spuiten met luchtondersteuning. Daarom is productontwikkeling voor ons een van de kernwerkzaamheden. Er vinden namelijk elke dag, maand of jaar nieuwe ontwikkelingen plaats, hiervoor proberen wij een effectieve oplossing te vinden. Zo werken we bijvoorbeeld met de juiste doptechniek, een verlaagde spuitboom of ons eigen HoS watersysteem waarbij minimale slangverbindingen en laag restvolume het doel zijn.

Specialist in spuittechniek

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u geïnteresseerd in een bepaalde getrokken veldspuit? Of wilt u iets anders weten? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Wij helpen u graag verder! U kunt ook een afspraak maken zodat we uw wensen gezamenlijk kunnen doornemen.