HoS Sprayer Solutions

Getrokken veldspuit te koop

Wij hebben de getrokken veldspuit te koop waar u naar op zoek bent! Bij HoS Solutions kunt u namelijk terecht voor een ruim aanbod aan veldspuiten. Zo hebben we naast getrokken veldspuiten ook gedragen en zelfrijdende veldspuiten van de bekende merken Kverneland en Mazzotti. Hierdoor kunnen we u garanderen van goede kwaliteit. Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken en zo de meest geschikte machine voor u te creëren. Wij luisteren namelijk naar de klant en bieden echt maatwerk aan!

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op!

Machines

Spuittechniek

Oplossingen

Maak uw selectie uit bovenstaande diensten

Van drift- en giftreductie, teelt specifieke oplossingen, gebruikscomfort tot aan constructie & assemblage.

Ervaar de voordelen

Onze sterke punten

  • Onze missie is het creëren van oplossingen in samenwerking met onze klanten.

  • Wij creëren machines die milieuvriendelijk gewasbeschermingsmiddelen toedienen.

  • Wij zijn altijd beschikbaar voor elke behoefte, waardoor downtime wordt geminimaliseerd.

Getrokken veldspuit te koop
Specialist in spuittechniek

Getrokken veldspuit te koop bij HoS Solutions

Bij ons heeft u de keuze uit verschillende veldspuiten. Zoals hierboven al benoemd werken we voornamelijk samen met de merken Kverneland en Mazzotti. Bekijk op deze pagina welke machines we allemaal hebben. Naast nieuwe veldspuiten kunt u bij ons ook terecht voor tweedehands veldspuiten. Zo is er altijd een oplossing die bij u past voor ieder budget!

Goed om te weten is dat wij al meer dan 42 jaar lang ervaring op hebben gedaan. Gedurende deze periode hebben we geïnvesteerd in goed kundig personeel én werken we aan technologische upgrades. Zo kunnen we u de pre-sales consulting geven en de service bieden die u nodig heeft. We analyseren graag met u de eisen en begeleiden onze klanten bij hun aankoop.

Over HoS Solutions

HoS Solutions is als specialist in spuittechniek continu bezig met het creëren van oplossingen voor toekomstbestendige spuittechniek. Wij vinden het dan ook belangrijk dat er minder middelen gebruikt worden tijdens de bespuiting van gewassen. We gaan dan ook graag samen met u om de tafel zitten om oplossingen te bedenken die voor u van toepassing zijn. Ons team van 30 enthousiaste en gedreven medewerkers staat elke dag voor u klaar om toekomstige uitdagingen voor u op te lossen.

Specialist in spuittechniek

Heeft u nog vragen?

Nog vragen over een getrokken veldspuit te koop? Stel deze aan een van onze medewerkers! Zij helpen u graag verder. U kunt uw vraag achterlaten via ons contactformulier of door te bellen naar 0252-434222.