HoS Sprayer Solutions

Gedragen veldspuit

Zoekt u naar een gedragen veldspuit? Dan zij wij bij HoS Solutions degene die u zoekt. Als specialist in spuittechniek kunnen wij u als niemand anders helpen! Bij ons kunt u terecht voor gedragen veldspuiten van onder andere de merken Kverneland en Mazzotti. HoS Solutions helpt u altijd met het vinden van hetgeen wat u nodig heeft en brengt daarbij advies uit. Ons doel is om voor u altijd een oplossing te vinden die bij u past.

Kom voor een prijs op maat of voor vragen eenvoudig met ons in contact!

Machines

Spuittechniek

Oplossingen

Maak uw selectie uit bovenstaande diensten

Van drift- en giftreductie, teelt specifieke oplossingen, gebruikscomfort tot aan constructie & assemblage.

Ervaar de voordelen

Onze sterke punten

  • Onze missie is het creëren van oplossingen in samenwerking met onze klanten.

  • Wij creëren machines die milieuvriendelijk gewasbeschermingsmiddelen toedienen.

  • Wij zijn altijd beschikbaar voor elke behoefte, waardoor downtime wordt geminimaliseerd.

Gedragen veldspuit
Specialist in spuittechniek

Gedragen veldspuit van HoS Solutions

In ons aanbod kunt u zoals al eerder benoemt gedragen veldspuiten vinden van de merken Kverneland en Mazzotti. Wanneer u geïnteresseerd bent in een gedragen veldspuit bij HoS Solutions kunt u direct een stukje service ervaren. Zo beschikken we over een werkplaats waar mogelijk service, onderhoud- en reparatiewerkzaamheden kunnen worden uitgevoerd. Tevens kunnen we deze diensten ook bij u op locatie uitvoeren.

Wist u dat we ook een zelfrijdende spuitmachine van Mazzotti hebben. Deze kan helemaal naar de wens van onze klant worden samengesteld. Zo kan u ervoor kiezen om 2- of 4 wiel besturing te hebben, wel of geen spoorbreedte verstelling (tot de gewenste breedte 45 meter) en mét of zonder luchtondersteuning. Bovendien zijn er ook nog opties met betrekking tot de tankinhoud 1500 – 5500 liter.

Over HoS Solutions

Als specialist in spuittechniek zoeken wij altijd de beste oplossingen voor de toekomst. Daarbij proberen wij zo min mogelijk gebruik te maken van middelen en focussen we ons op het beschermen van de omgeving. In samenwerking met Wageningen Universiteit doen wij veel onderzoek en ontwikkeling. Zo hebben we in 1994 de verkapte beddenspuit ontwikkeld. Hierdoor deze kon de gestelde reducering van 90% drift in 1995 worden gerealiseerd.

Specialist in spuittechniek

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen over de gedragen veldspuit van HoS Solutions? Of wilt u graag iets anders weten? Neem gerust contact op! Wij helpen u graag! U kunt dit doen via ons contactformulier of door te bellen met 0252-434222. Hopelijk tot snel!