HoS Sprayer Solutions

Driftreductie

Bent u op zoek naar een organisatie die door middel van een driftreductie een betere bladbedekking kan realiseren op uw gewassen? Dan bent u bij HoS Solutions aan het juiste adres. Wij leveren oplossingen voor de toekomstige spuittechniek. Als organisatie voelen wij ons verantwoordelijk voor het creëren en bedenken van oplossingen voor toekomstige spuittechnieken. Daarbij ligt onze focus bij het verminderen van middelen.

Informeer naar alle mogelijkheden om uw spuitlicentie te behalen. Neem contact met ons op!

Machines

Spuittechniek

Oplossingen

Maak uw selectie uit bovenstaande diensten

Van drift- en giftreductie, teelt specifieke oplossingen, gebruikscomfort tot aan constructie & assemblage.

Ervaar de voordelen

Onze sterke punten

  • Onze missie is het creëren van oplossingen in samenwerking met onze klanten.

  • Wij creëren machines die milieuvriendelijk gewasbeschermingsmiddelen toedienen.

  • Wij zijn altijd beschikbaar voor elke behoefte, waardoor downtime wordt geminimaliseerd.

Driftreductie
Specialist in spuittechniek

Driftreductie door injectietechniek voor dosering Squall

Sinds december 2020 is een nieuwe techniek toegelaten op de DRT-lijst. Het gaat hierbij om een injectietechniek van het middel Squall met een 0,5% dosering. Hierdoor wordt het middel automatisch gedoseerd aan de reeds aangemaakte spuitvloeistof. Wij kunnen uw veldspuit voorzien van dit toegelaten automatisch injectiesysteem. Het handmatig toevoegen van Squall aan uw spuitvloeistof is dan wel mogelijk, maar niet toegestaan volgens de eisen van de wetgever. Daarom dient u een automatische dosering te hebben, die per minuut logt hoeveel spuitvloeistof met toegevoegde Squall verspoten is.

De spuitbomen van HoS Solutions zijn dan ook 97,5% driftreducerend. Dit is aangetoond door de universiteit van Wageningen. Daarnaast zorgen ze voor een zo volledig mogelijke bedekking met spuitvloeistof op de bedoelde gewasdelen.

Over HoS Solutions

Van drift- en giftreductie, teelt specifieke oplossingen, gebruikscomfort tot aan constructie & assemblage bij ons kunt u terecht voor oplossingen op maat. Dankzij onze jarenlange ervaring die is opgedaan, constante ervaringen en personeel die goed opgeleid is met de technologische kennis, kunnen wij u geschikt advies geven voorafgaand aan uw aankoop en u begeleiden tijdens uw aankoop met het analyseren van uw eisen.

Specialist in spuittechniek

Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen over driftreductie? Of wilt u iets anders weten? Aarzel dan niet om contact op te nemen! Onze medewerkers helpen u graag verder. U kunt uw vragen stellen via het contactformulier. Ook kunt u natuurlijk even bellen via 0252-434222. Ons team staat elke dag weer voor u klaar om toekomstige uitdagingen voor u op te lossen.

Graag tot ziens bij HoS Solutions!