HoS Sprayer Solutions

Cursus spuitlicentie

Bent u op zoek naar een cursus spuitlicentie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! HoS Solutions levert oplossingen voor de toekomstige spuittechniek. Samen met Wout Hogervorst maken wij het voor u mogelijk om uw spuitlicentie te behalen, want een spuitlicentie cursus is verplicht voor Iedereen die beroepsmatig met gewasbeschermingsmiddelen werkt! Ontwikkelingen rondom de spuitlicentie blijven namelijk niet stilstaan. Zo worden er ieder jaar weer nieuwe ziektes en plagen ontdekt die zich op het gewas bevinden.

Informeer naar alle mogelijkheden om uw spuitlicentie te behalen. Neem contact met ons op!

Machines

Spuittechniek

Oplossingen

Maak uw selectie uit bovenstaande diensten

Van drift- en giftreductie, teelt specifieke oplossingen, gebruikscomfort tot aan constructie & assemblage.

Ervaar de voordelen

Onze sterke punten

  • Onze missie is het creëren van oplossingen in samenwerking met onze klanten.

  • Wij creëren machines die milieuvriendelijk gewasbeschermingsmiddelen toedienen.

  • Wij zijn altijd beschikbaar voor elke behoefte, waardoor downtime wordt geminimaliseerd.

Cursus spuitlicentie
Specialist in spuittechniek

Welke cursus spuitlicentie is voor u geschikt?

Zoals u hierboven al gelezen heeft is de cursus spuitlicentie verplicht voor iedereen die vanuit zijn beroep met gewasbeschermingsmiddelen werkt. Bij ons kunt u terecht voor de verschillende mogelijkheden om uw spuitlicentie te behalen.

Spuitlicentie uitvoeren (licentie 1)

Deze spuitlicentie is geschikt voor diegene die beroepsmatig bestrijdingswerkzaamheden uitvoert of laat uitvoeren door derden op eigen terrein. Deze licentie geldt ook voor het bezit van bestrijdingsmiddelen in huis of opslag

Spuitlicentie bedrijfsvoeren (licentie 2)

Deze spuitlicentie is geschikt voor beheerders of eigenaren van organisaties die bestrijdingsmiddelen in bezit hebben en in opdracht van derden bestrijdingen (laat) uitvoeren. Tevens moeten (verkoop) adviseurs ook in het bezit zijn van deze licentie. Bij de spuitlicentie bedrijfsvoeren dient u iedere 5 jaar een minimum van 4 verlengingsbijeenkomsten te volgen waarin u wordt bijgepraat over de laatste ontwikkelingen in uw werkveld.

Specialist in spuittechniek

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u uw cursus spuitlicentie bij ons behalen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Tevens kunt u ook contact opnemen via de telefoon of e-mail. Neem gerust een kijkje op onze website om te zien waar we u allemaal mee van dienst kunnen zijn. Ons team van 30 medewerkers staat altijd voor u klaar en ondersteunen u graag met toekomstige uitdagingen.

Graag tot ziens!