Over ons

Over ons

HoSsolutions voelt zich als specialist in spuittechniek verantwoordelijk in het creëren van oplossingen voor toekomstbestendige spuittechniek. Hierbij ligt onze focus op het verminderen van het gebruik van middelen. Omdat dit noodzakelijk is voor het beschermen van onze omgeving en omdat dit aansluit bij de wens van onze klanten.

HoSsolutions is niet een productie bedrijf, bij ons is iedere machine een maatpak die moet voldoen aan de eisen die de klant daaraan stelt. Hiermee is direct ook de missie en visie van HoSsolutions aangegeven, namelijk: het creëren van oplossingen in samenwerking met onze klanten.

Reeds in 1994 hebben wij samen met Wageningen Universiteit de overkapte beddenspuit ontwikkeld. Mede door deze ontwikkeling kon de gestelde reducering van 90% drift in 1995 worden gerealiseerd.

Met ons team van 30 mensen staan wij elke dag klaar om deze en toekomstige uitdagingen voor u op te lossen.


Service als synoniem voor betrouwbaarheid

Voor Mazzotti is een langdurige en efficiënte servicerelatie, die ten allen tijde zorgt voor betrouwbaarheid en veiligheid, van essentieel belang. Dankzij de ervaring die is opgedaan in meer dan 42 jaar geschiedenis, constante investeringen in gespecialiseerd personeel en technologie-upgrades kunnen wij u een pre-sales consulting service bieden die klanten begeleidt in hun aankoop en bij het analyseren van hun eisen. Dezelfde verbintenis bieden wij ook in de after-sales service, altijd beschikbaar voor de klant voor elke behoefte, zorgen voor technische ondersteuning, levering van onderdelen en daarmee wordt downtime geminimaliseerd. Alles eenvoudig en transparant en zo dicht bij de klanten en hun behoeften.

Contact