Specialist in spuittechniek

Over ons

HoS Solutions voelt zich als specialist in spuittechniek verantwoordelijk in het creëren van oplossingen voor toekomstbestendige spuittechniek. Hierbij ligt onze focus op het verminderen van het gebruik van middelen. Omdat dit noodzakelijk is voor het beschermen van onze omgeving en omdat dit aansluit bij de wens van onze klanten.

HoS Solutions is niet een productie bedrijf, bij ons is iedere machine een maatpak die moet voldoen aan de eisen die de klant daaraan stelt. Hiermee is direct ook de missie en visie van HoS Solutions aangegeven, namelijk: het creëren van oplossingen in samenwerking met onze klanten.

  • Onze missie is het creëren van oplossingen in samenwerking met onze klanten.

  • Wij creëren machines die milieuvriendelijk gewasbeschermingsmiddelen toedienen.

  • Wij zijn altijd beschikbaar voor elke behoefte, waardoor downtime wordt geminimaliseerd.

Reeds in 1994 hebben wij samen met Wageningen Universiteit de overkapte beddenspuit ontwikkeld. Mede door deze ontwikkeling kon de gestelde reducering van 90% drift in 1995 worden gerealiseerd.

Met ons team van 30 mensen staan wij elke dag klaar om deze en toekomstige uitdagingen voor u op te lossen.

Machines

Spuittechniek

Oplossingen

Maak uw selectie uit bovenstaande diensten

Van drift- en giftreductie, teelt specifieke oplossingen, gebruikscomfort tot aan constructie & assemblage.

Snel weer op weg

Service

Uitval of storing bij gewasbescherming heeft grote gevolgen. De service van HoS Solutions is erop gericht u zo snel mogelijk weer op gang te helpen.
Omdat we zelf een dealerbedrijf hebben weten we hoe belangrijk service is in de agrarische sector.Wij begrijpen dat onze machines een sleutelrol vervullen op uw bedrijf, en dragen zorg voor een maximale inzetbaarheid, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

In eerste instantie draait het hierbij op preventief onderhoud. Door onze jarenlange intensieve ervaring met de machines kunnen wij buiten het seizoen het voorspelbare onderhoud uitvoeren.

Bijvoorbeeld met onze full service contracten om down time tijdens kritische momenten tijdens het teeltseizoen te vermijden, maar daarnaast ook ad hoc service op locatie met uiterst moderne diagnose technieken, maar ook hulp op afstand met telemetrie oplossingen waarmee u ons online toegang kunt geven tot uw machine. En als de nood echt aan de man is,  denken we mee over een vervangende machine, en verzorgen we het  transport ook nog eens in eigen beheer.

Specialist in spuittechniek

Er is altijd een oplossing die bij u past

Bekijk voor meer interesse één van de diensten van HoS Solutions: