November 2020 Ravenna Italië.  Mazzotti komt met veel updates voor het modeljaar 2021, waarin we duidelijk invloeden zien van moederbedrijf John Deere. De updates omvatten nieuwe aandrijflijnen, nieuwe bedieningsconcepten, meer keuze in tankvolumes en bodemvrijheid, en upgrades van spuitboom en spuittechniek. Kortom veel noviteiten gebaseerd op reeds bewezen techniek.

Met name de MAF modellen 3180, 3580, 4080 en 4240 worden grondig aangepakt en worden onder andere uitgerust met de nieuwe John Deere Cabine. Maar ook nieuw design voor het cabineframe, met grote middelenbakken, nieuwe koplampunit en nieuwe motorkap maken deze range tot een optisch knappe verschijning, waarmee de Mazzotti duidelijk de Italiaanse roots kenbaar maakt.

Qua aandrijving zien we grote veranderingen, vanaf nu worden deze modellen standaard voorzien van een nieuwe John Deere 175 pk motor en nieuwe wielmotoren waarmee hoge tractie, hoge transportsnelheden en laag motortoerental zorgen voor zeer efficiënt brandstofverbruik. Dit geldt overigens ook voor de grotere modellen 5240 en 6240 waar vanaf nu 250 of 300 pk John Deere motoren worden toegepast.

De 4080 en 4240m zijn nieuwe modellen binnen de MAF serie. Hiermee is een volwaardig 4000 l versie nu mogelijk met de 4080, en 4450 liter bij de 4240M. Deze laatste biedt daarnaast met zijn standaard 1.30m bodemvrijheid, maar als optie 1.70 m extra hoge bodemvrijheid voor toepassingen in hoge cultuurgewassen.

Wat betreft spuitopbouw blijven de mogelijkheden binnen HoS voor de MAF zeer uitgebreid. Van aluminium tot Inox spuitbomen, met of zonder luchtondersteuning, elektrisch of manueel geschakeld, verlaagde spuitboom en gewas gericht spuiten. Dit blijft maatwerk en de keuze is vrijwel oneindig. Dit geldt overigens ook voor de elektronische aansturing van de spuitopbouw, wat gewaarborgd is vanwege de ISOBUS aansturing waarmee compatibiliteit met een groot aantal schermen en GPS systemen is gewaarborgd.

Voor ons telt alleen de ideale oplossing voor uw situatie.

Voor meer modelinformatie verwijzen we u graag door naar de website www.mazzotti.nl.