Importeur voor de Benelux, Hogervorst Sprayer Solutions gaat samenwerken met Staadegaard Groep B.V. voor de verkoop en service van de MAZZOTTI zelfrijdende veldspuiten en werktuigdragers in Zuid-Oost Nederland. Staadegaard heeft vestigingen in Lieshout (Noord-Brabant), Wijchen (Gelderland), Haelen en Simpelveld (Limburg).

MAZZOTTI biedt een breed scala aan zelfrijdende spuiten met een capaciteit tussen de 2000 en 6000 liter en spuitbomen variërend van 15 tot 42 meter. Hiermee passen de producten van MAZZOTTI perfect in het aanbod van Staadegaard en deze diversiteit zal dan ook voor veel ondernemers in het werkgebied een passende oplossing bieden.

Deze kwaliteitsmachines worden aangedreven met John Deere Stage 5 motoren en bovendien kan er gewerkt worden met ISOBUS, Autosteer en GPS-sectieschakeling via de John Deere AMS schermen.

De cabines op alle modellen zijn voorzien van alle comfort en Level 4 gecertificeerd voor een optimale bescherming van de chauffeur. De aandrijving is met Poclain wielmotoren uitgerust. Mazzotti kiest voor deze toonaangevende merken om een kwalitatief hoogwaardige en robuuste machine aan de klant te kunnen bieden.

Klantspecifieke oplossingen worden door importeur HoS Solutions verzorgd. Hierdoor kunnen zo goed als alle wensen van de klant worden ingevuld en zijn technieken zoals individuele dopschakeling, drukregistratie en luchtondersteuning opgenomen in het leveringsprogramma. Dit uitgebreide pakket aan mogelijkheden wordt compleet gemaakt met de klantondersteuning van Staadegaard op het gebied van service en verkoop. HoS Solutions kijkt uit naar een succesvolle samenwerking!