HoS Sprayer Solutions

Tweedehands landbouwmachines

Bent u op zoek naar tweedehands landbouwmachines? HoS Solutions beschikt over een ruim en divers assortiment van toonaangevende merken! Enkele voorbeelden van (tweedehands) landbouwmachines bij ons op voorraad zijn de machines van Mazzotti en Kverneland. Wij gaan graag met onze klanten in gesprek over de verschillende mogelijkheden en kunnen daarnaast ook een advies op maat maken. Wij begrijpen namelijk dat elke situatie (en elk budget) anders is en daarom hebben wij zowel nieuwe als gebruikte landbouwmachines in ons assortiment.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Wacht niet en vraag dan gratis (en natuurlijk vrijblijvend) een offerte bij ons aan. Onze medewerkers kijken vervolgens graag op maat met u mee en kunnen met een passend prijsvoorstel komen.

Machines

Spuittechniek

Oplossingen

Maak uw selectie uit bovenstaande diensten

Van drift- en giftreductie, teelt specifieke oplossingen, gebruikscomfort tot aan constructie & assemblage.

Ervaar de voordelen

Onze sterke punten

  • Onze missie is het creëren van oplossingen in samenwerking met onze klanten.

  • Wij creëren machines die milieuvriendelijk gewasbeschermingsmiddelen toedienen.

  • Wij zijn altijd beschikbaar voor elke behoefte, waardoor downtime wordt geminimaliseerd.

Tweedehands landbouwmachines
Specialist in spuittechniek

Tweedehands landbouwmachines gezocht? Vraag direct een offerte aan!

Als specialist in de spuittechniek voelen wij onszelf verantwoordelijk in het creëren van oplossingen voor toekomstbestendige spuittechniek. Hierbij ligt onze focus op een lager gebruik van (chemische) middelen. Niet alleen omdat dit noodzakelijk is voor het beschermen van onze omgeving, maar ook omdat dit vaak aansluit bij de duurzame wens van onze klanten.

Iedereen die beroepsmatig met gewasbeschermingsmiddelen werkt is ook verplicht om hiervoor een spuitlicentie te behalen. Wij hebben daarom, in samenwerking met Hogervorst, een cursus hiervoor opgezet, waarbij u snel meer kunt leren over het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen. Natuurlijk wordt er aan het einde van de cursus ook een spuitlicentie toegekend, zodat u in de toekomst beroepsmatig hiermee aan de slag kunt gaan.

Specialist in spuittechniek

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze tweedehands landbouwmachines óf heeft u nog enkele andere vragen voor ons? Neem dan gerust even contact met ons op via het contactformulier op onze website. Onze specialisten kijken graag persoonlijk met u mee. Tot ziens bij HoS Solutions!