HoS Sprayer Solutions

Mazzotti

Als u op zoek bent naar enkele (landbouw)machines van Mazzotti, dan bent u bij HoS Solutions zeker aan het juiste adres! Mazzotti combineert uitstekende prestaties met een ongelooflijk laag gewicht en een uitstekende wendbaarheid. Dit, samen met een breed scala aan accessoires, zorgt ervoor dat u weet dat u een verstandige investering doet. Betrouwbaar, hoge prestaties, comfortabel en veilig – vier kenmerken die centraal staan bij de machines van Mazzotti.

Benieuwd geworden naar de tarieven voor onze machines? Wacht niet en vraag dan vrijblijvend een offerte via onze website aan voor meer informatie.

Machines

Spuittechniek

Oplossingen

Maak uw selectie uit bovenstaande diensten

Van drift- en giftreductie, teelt specifieke oplossingen, gebruikscomfort tot aan constructie & assemblage.

Ervaar de voordelen

Onze sterke punten

  • Onze missie is het creëren van oplossingen in samenwerking met onze klanten.

  • Wij creëren machines die milieuvriendelijk gewasbeschermingsmiddelen toedienen.

  • Wij zijn altijd beschikbaar voor elke behoefte, waardoor downtime wordt geminimaliseerd.

Mazzotti
Specialist in spuittechniek

Machines van Mazzotti? Wij hebben het in huis!

Op basis van onze jarenlange ervaring binnen deze branche, het toepassen van constante investeringen in gespecialiseerd personeel én het upgraden van onze technologieën kunnen wij u een pre-sales consulting service bieden. Zo begeleiden wij onze klanten tijdens hun aankoopproces en bij het analyseren.

Daarnaast is óók productontwikkeling ons niet vreemd. Wij begrijpen als geen ander dat er binnen de gewasbescherming continu technische ontwikkelingen plaatsvinden. Daarom proberen wij dit praktisch vorm te geven in specifieke oplossingen, die ook bewezen effect hebben en doeltreffend zullen zijn. Door het feit dat wij graag een bijdrage willen leveren aan het beschermen van de omgeving leggen wij tijdens onze werkzaamheden daarnaast ook de focus op een lager gebruik van (chemische) middelen.

Specialist in spuittechniek

Neem contact op!

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze machines van Mazzotti (of Kverneland) óf kunnen wij u ergens anders mee van dienst zijn? Neem dan, in beide gevallen, gerust even contact met ons op voor meer informatie. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en kunnen u snel verder helpen!