HoS Sprayer Solutions

Machines gewasbescherming

Op zoek naar kwalitatieve machines gewasbescherming? Wij, van HoS Solutions, bieden u een ruim en divers assortiment! Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor machines van toonaangevende merken binnen de agrarische sector, zoals bijvoorbeeld Kverneland en Mazzotti. Wij begrijpen dat elke klant anders is en daarom hebben wij zowel nieuwe als gebruikte machines in ons assortiment. Zo vinden wij voor iedere situatie een gepaste oplossing.

Wilt u meer informatie over onze organisatie, machines of dienstverlening? Twijfel dan niet om even contact met een van onze specialisten op te nemen. Zij vertellen u graag meer en kunnen op maat met u meekijken naar de mogelijkheden.

Machines

Spuittechniek

Oplossingen

Maak uw selectie uit bovenstaande diensten

Van drift- en giftreductie, teelt specifieke oplossingen, gebruikscomfort tot aan constructie & assemblage.

Ervaar de voordelen

Onze sterke punten

  • Onze missie is het creëren van oplossingen in samenwerking met onze klanten.

  • Wij creëren machines die milieuvriendelijk gewasbeschermingsmiddelen toedienen.

  • Wij zijn altijd beschikbaar voor elke behoefte, waardoor downtime wordt geminimaliseerd.

Machines gewasbescherming
Specialist in spuittechniek

Machines gewasbescherming gezocht? Kom direct in contact!

Uit onderzoek van de Wageningen Universiteit is gebleken dat onze spuitbomen voor 97,5 procent drift reducerend zijn. Daarnaast zorgen deze machines ook voor een zo volledig mogelijke bedekking met spuitvloeistof op de bedoelde gewasdelen. Om een maximale werking van het sproeimiddel te bereiken is een maximale opening en doordringing van het gewas vereist.

Naast onze hulp bij de aankoop van een spuitboom (of andere machine) zetten wij graag nog een extra stapje. HoS Solutions helpt haar klanten daarom ook verder met service- en onderhoudswerkzaamheden voor de agrarische machines. Wij beschikken (samen met Hogervorst) over een werkplaats, waar wij alle benodigde werkzaamheden voor onze klanten uit kunnen voeren. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw machine van een hoge kwaliteit zal blijven.

Specialist in spuittechniek

Benieuwd geworden?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar verschillende machines gewasbescherming en wilt u meer weten over onze tarieven? Vraag dan gerust even een offerte via onze website aan voor meer informatie. Wij maken graag een passend prijsvoorstel o.b.v. uw wensen en eisen. Tot ziens bij HoS Solutions!