HoS Sprayer Solutions

Kverneland iXdrive

Bent u op zoek naar een Kverneland iXdrive? Zoek dan niet verder! Bij Hos Solutions hebben wij machines van het merk Kverneland voor het gebruik in de landbouw. Kverneland iXdrive: het beste van twee werelden met de kennis van motor, aandrijving en chassis vanuit Mazzotti en de ruime kennis aan spuittechniek & elektronica van Kverneland! Klinkt als een droom toch?

Wilt u een demo of meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op!

Machines

Spuittechniek

Oplossingen

Maak uw selectie uit bovenstaande diensten

Van drift- en giftreductie, teelt specifieke oplossingen, gebruikscomfort tot aan constructie & assemblage.

Ervaar de voordelen

Onze sterke punten

  • Onze missie is het creëren van oplossingen in samenwerking met onze klanten.

  • Wij creëren machines die milieuvriendelijk gewasbeschermingsmiddelen toedienen.

  • Wij zijn altijd beschikbaar voor elke behoefte, waardoor downtime wordt geminimaliseerd.

Kverneland iXdrive
Specialist in spuittechniek

Kverneland iXdrive 5240 & 6240 S6

Wat is er allemaal mogelijk met de Kverneland iXdrive 5240 & 6240 S6? Deze Kverneland iXdrive type hebben een zuinige en efficiënte aandrijving met betrouwbare John Deere motoren en Poclain MHP wielmotoren. Zo heeft u een ruime keuze uit stalen HSS 3-delig gevouwen spuitbomen of HSA aluminium spuitbomen én beschikt de machine over compact HoS waterstelsel met weinig restvolume. Bovendien kunt u gebruik maken van de gemakkelijke en foutloze bediening dankzij het Easy Set bedieningspaneel en doordachte GEOcontrol functies. Niet in de laatste plaats heeft de machine iXclean (automatische reiniging) waardoor hij gemakkelijk is en helpt puntbelastingen te voorkomen).

U heeft de mogelijkheid om te kiezen voor een tankinhoud van 5.000 of 6.000 liter in combinatie met een HSS 3-delig gevouwen spuitboom of HSA 2-delig gevouwen aluminium spuitboom. Bekijk alle machines.

Over HoS Solutions

Wij zijn specialist in spuittechniek! Samen met ons team zoeken we oplossingen voor toekomstbestendige spuittechniek. Hierbij kijken we naar het verminderen van middelen, aangezien dit noodzakelijk is voor het beschermen van mens, dier en omgeving. Bovendien sluit dit aan bij de wensen van onze klant. Wij staan elke dag klaar om deze en toekomstige uitdagingen voor u op te lossen.

Specialist in spuittechniek

Neem contact met ons op

Wilt u graag meer informatie over de Kverneland iXdrive? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder. U kunt dit doen via ons contactformulier of door te bellen met 0252-434222. Hopelijk tot snel!