HoS Sprayer Solutions

Gebruikte landbouwmachines

Bent u op zoek naar een leverancier van gebruikte landbouwmachines? Dan bent u bij HoS Solutions zeker aan het juiste adres! Wij creëren op-maat-gemaakte oplossingen door nauw samen te werken met onze klanten. Met inmiddels al meer dan 40 jaar ervaring in de spuittechniek zoeken wij nog altijd de beste oplossingen voor de toekomst. Hierbij proberen wij zo min mogelijk gebruik te maken van (chemische) middelen en focussen we ons op het beschermen van de omgeving.

Wilt u meer informatie over onze organisatie en/of werkwijze? Twijfel dan niet om even contact met ons op te nemen via het contactformulier op onze website. Onze medewerkers vertellen u graag meer.

Machines

Spuittechniek

Oplossingen

Maak uw selectie uit bovenstaande diensten

Van drift- en giftreductie, teelt specifieke oplossingen, gebruikscomfort tot aan constructie & assemblage.

Ervaar de voordelen

Onze sterke punten

  • Onze missie is het creëren van oplossingen in samenwerking met onze klanten.

  • Wij creëren machines die milieuvriendelijk gewasbeschermingsmiddelen toedienen.

  • Wij zijn altijd beschikbaar voor elke behoefte, waardoor downtime wordt geminimaliseerd.

Gebruikte landbouwmachines
Specialist in landbouwmachines

Op zoek naar gebruikte landbouwmachines? Wij helpen u verder!

Op basis van onze jarenlange ervaring binnen deze branche, het toepassen van constante investeringen in gespecialiseerd personeel én het upgraden van onze technologieën kunnen wij u een pre-sales consulting service bieden. Zo begeleiden wij onze klanten tijdens hun aankoopproces en bij het analyseren.

Daarnaast kunnen wij u ook verder helpen met het bijbehorende stukje service en onderhoud dat bij de (gebruikte) landbouwmachines hoort. Wij beschikken (samen met Hogervorst) over een werkplaats, waar wij alle mogelijke service-, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden voor onze klanten uit kunnen voeren. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw machine van hoge kwaliteit blijft.

Specialist in spuittechniek

Benieuwd geworden?

Kunnen wij al iets voor u betekenen in uw zoektocht naar gebruikte landbouwmachines en/of wilt u meer inzicht krijgen in het financiële plaatje? Vraag dan gerust even een offerte via onze website aan! Deze optie is natuurlijk gratis en geheel vrijblijvend. Een van onze medewerkers zal vervolgens op maat met u meekijken naar de verschillende mogelijkheden.